Je eigen wagen ter plaatse, altijd handig!

Comfort staat bij vele reizigers hoog op het verlanglijstje en juist daar kan Car To Spain een meerwaarde bieden! Heeft u er al eens aan gedacht hoe handig het zou zijn om op locatie over uw eigen wagen te kunnen beschikken? Dat is exact wat CarToSpain doet en voor u kan betekenen. Van A tot Z wordt het transport van uw wagen naar uw bestemming (heen en terug) besproken en geregeld. Veilig, comfortabel, handig en … aan een zeer correcte prijs. Geen beslommeringen meer met huurauto’s, extra verzekeringen, GPS, kinderzitjes, speelgoed, extra bagage, … De start van een zorgeloze verhuis!

Hoe gaat zoiets nu in zijn werk?

‘Steeds meer reizigers wensen te genieten van hun eigen wagen in het buitenland’. Hoe doen we dat? Car To Spain bespreekt de wensen van de klant en samen met EL Duque Trans, de exclusieve partner van Car To Spain wordt alles in het werk gesteld om deze zo goed als mogelijk te verwezenlijken. El Duque is een bedrijf dat meer dan 15 jaar ervaring heeft in dit soort transport. Wekelijks vervoert zij tientallen wagens naar Spanje, Frankrijk of Portugal. El Duque vervoert eveneens jetski’s, canam’s, buggy’s, kleine boten, old- timers… we kunnen het allemaal voor u regelen. Voor het vervoer van uw exclusieve wagen, beschikken we over een gesloten trailer, zodat deze volledig beschermd op zijn bestemming komt. We geloven rotsvast in goede en persoonlijk service, een wagen is tenslotte een persoonlijk en waardevol object! Elke opdracht is immers verschillend, net zoals elke wagen verschillend is.