Kocht u zopas een huis of appartement in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk…?  Dan moet het plezierigste nog komen, nl. de inrichting!

Proficiat met de aankoop van uw droomwoning in het buitenland! Nu kan het leukste deel beginnen, de inrichting : want een gezellig ingericht tweede verblijf geeft een instant thuisgevoel… Op zoek gaan naar gezellige meubeltjes, bijpassende decoratie, bed- en badlinnen, keukeninrichting enz. is een leuk avontuur dat niet alleen tijdrovend kan zijn maar ook de nodige zorgen met zich meebrengt. Waar vind je ter plaatse leuke winkels, hoe combineer je alles met elkaar zodat het een mooi geheel vormt, hoe weet je dat de meubels passen in de ruimte en hoe ga je dat alles ook ter plaatse geleverd en gecoördineerd krijgen!

Wij hebben de perfecte oplossing zodat u enkel maar aan de leuke dingen moet denken, nl. kleuren en stijl kiezen, al de rest doen wij voor u! 

Meer info vindt u op : https://immobooster.be/inrichting-interieur-tweede-verblijf/