ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE!

Koop via Vlavast en geniet van heel veel voordelen!

 

 

TV KIJKEN IN UW TWEEDE VERBLIJF

Zelfs op de meest afgelegen plekjes krijg je met satelliet-tv altijd en overal een optimaal tv-signaal voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Tot ver buiten België kan je met de standaard schotel van 64 cm genieten van je favoriete zenders. 

SATELLIET-TV : Meer dan 100 themazenders + 400 gratis te ontvangen zenders via satelliet in de beste beeld- en geluidskwaliteit.

◙ Overal in Europa tot ver in Spanje  Meer dan 100 zenders in de beste beeld- en geluidskwaliteit
◙ 400 zenders gratis te ontvangen ◙ Live tv kijken op je smartphone, tablet of laptop

Voordeel kennen? Schrijf onderaan in op de nieuwsflash.

 

INTERIEURADVIES OP MAAT

Proficiat met de aankoop van uw droomwoning in het buitenland! Nu kan het leukste deel beginnen, de inrichting : want een gezellig ingericht tweede verblijf geeft een instant thuisgevoel… Op zoek gaan naar gezellige meubeltjes, bijpassende decoratie, bed- en badlinnen, keukeninrichting enz. is een leuk avontuur dat niet alleen tijdrovend kan zijn maar ook de nodige zorgen met zich meebrengt.

Waar vind je ter plaatse leuke winkels? Hoe combineer je alles met elkaar zodat het een mooi geheel vormt? Hoe weet je dat de meubels passen in de ruimte en hoe ga je dat alles ook ter plaatse geleverd en gecoördineerd krijgen? Wij geven uitgebreid advies in één van onze kijkwinkels van Maison du Monde, bovendien kunnen wij ook zorgen voor de bestelling en levering in het buitenland!

Voordeel kennen? Schrijf onderaan in op de nieuwsflash.

 


INRICHTING, BESTELLING EN LEVERING VAN MEUBILAIR IN HET BUITENLAND

Je eigen meubels kiezen voor je nieuwe droomwoning is een fijn moment, zeker als je goed advies krijgt voor elke in te richten ruimte. Maar al dat moois moet ook nog op bestemming geraken! Wij helpen :
– bij de het aankopen
– zorgen voor een correcte bestelling en levering.

Dit kan tevens in samenspraak met je Vlavast makelaar die ter plaatse kan zijn.

Voordeel kennen? Schrijf onderaan in op de nieuwsflash.

 

Kristel van de Immobooster heeft ervoor gezorgd dat wij op een fijne zorgeloze manier de inrichting van ons nieuw appartement in Mijas van hieruit konden regelen. Dankzij onze Vlavast makelaar stonden de dozen mooi per ruimte zodat wij konden beginnen met uitpakken. 

Ik had nooit durven denken dat deze service zo vlot kon gebeuren. Advies geven, 3D beelden maken, bestellen en leveren op ons nieuw adres in Spanje. Bravo voor de goede zorgen!

ALS EERSTE DE BESTE TIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privancy beleid

Bent u een Vlaamstalige makelaar actief in het buitenland?
Bent u een Vlaamstalige makelaar actief  aan de Belgische kust of in de Ardennen?
Heeft u vragen over ons netwerk?

Stuur ons een bericht.

Privancy beleid

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

Openingstijden

Telefonnisch :
van ma tot vrij : 9 - 18 u
T. 016 22 00 87
WhatsApp Kristel Peeters

Kantoor :
enkel op afspraak

Email

info@vlavast.be

OVER ONS

lees het hier

Vlavast.be is een informatief platform dat ondersteuning biedt aan iedereen die geïnteresseerd is in de aankoop van een tweede verblijf in binnen- en buitenland.  De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden en de vastgoedspecialisten, zonder bemiddeling van Vlavast. 

Verkoopvoorwaarden en privacy