AANKOOPKEURING

In heel wat landen is het gebruikelijk om een bouwinspecteur aan te stellen vooraleer men overgaat tot aankopen van een pand. Je wil tenslotte toch alle gebreken kennen van het pand van je dromen zodat je bv. rekening kan houden met een renovatiebudget gekoppeld aan de planning van de werken!

Bovendien is het als koper ook interessant om een stok achter de deur te hebben op het moment dat er moet onderhandelt worden, het bespaart je van eindeloze discussies.

Onze makelaars werken samen met een bouwinspecteur aan die ter plaatse komt zodat hij een uitgebreid rapport kan opstellen. Wat beoordeelt de inspecteur : fundering, kelder/kruipruimte, vloerconstructies, trappen, dakconstructies, buitengevel, schilderwerk, sanitair en keuken, binnenmuren, binnendeuren, buitenschrijnwerk en beglazing, installaties, goten en afvoeren, ventilatie, bijgebouwen..

 

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be