AANKOOPKEURING

In heel wat landen is het gebruikelijk om een bouwinspecteur aan te stellen vooraleer men overgaat tot aankopen van een pand. Je wil tenslotte toch alle gebreken kennen van het pand van je dromen zodat je bv. rekening kan houden met een renovatiebudget gekoppeld aan de planning van de werken!

Bovendien is het als koper ook interessant om een stok achter de deur te hebben op het moment dat er moet onderhandelt worden, het bespaart je van eindeloze discussies.

Maar opgelet, de eigenaar heeft het recht om de inspectie te weigeren. Als dit het geval is, hebt u alle reden om op uw hoede te zijn!

 

 

WAT DOEN WE : 

We stellen een bouwinspecteur aan die ter plaatse komt zodat hij een uitgebreid rapport kan opstellen. Je bent zelf van harte welkom tijdens de inspectie zo kan je ook onmiddellijk vragen stellen.

Wat beoordeelt de inspecteur : fundering, kelder/kruipruimte, vloerconstructies, trappen, dakconstructies, buitengevel, schilderwerk, sanitair en keuken, binnenmuren, binnendeuren, buitenschrijnwerk en beglazing, installaties, goten en afvoeren, ventilatie, bijgebouwen..

 

HOE WERKT HET :

Na ontvangst van uw bestelling neemt de vastgoedcoach contact met u op. Na het maken van een afspraak wordt gevraagd om vóór het bezoek of online advies te betalen. 

WAT KOST HET :

Klik op TARIEVEN

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be