EPC-ELEKTRICITEITSKEURING

Wist je dat voor de definitieve verkoop van een woning de elektrische installatie gecontroleerd moet worden? De notaris overhandigt het keuringsverslag samen met de verkoopakte aan de nieuwe eigenaars. Opgelet, bij een woning die dateert van voor 1981 zijn er bijzondere regels van toepassing.

Wens je je woning te verkopen? Dan is een energieprestatiecertificaat verplicht. Het EPC informeert de potentiële kopers over de energiezuinigheid van de woning. Daarom moeten reclameadvertenties bijvoorbeeld de energiescore van het pand vermelden zodat je energieprestaties kan vergelijken.

 

WAT DOEN WE : 

Onze professionele partners werken over heel Vlaanderen en zorgen ervoor dat u snel een interventie kan boeken. 

HOE WERKT HET :

Na ontvangst van uw bestelling neemt de vastgoedcoach contact met u op. Na het maken van een afspraak wordt gevraagd om vóór het bezoek of online advies te betalen. 

WAT KOST HET :

Klik op TARIEVEN

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be