PROFESSIONELE FOTO’S – 360°  – DRONE

Onontbeerlijk! Wist je dat 85% van alle zoektochten start via het internet? Wist je dat de eerste 90 seconden een beslissende factor zijn voor een kandidaat-koper om al dan niet aandacht te hebben voor uw eigendom? Wist je dat we in de eerste plaats kijken naar foto’s op het internet? 

We leven steeds meer in een virtuele maatschappij, dat betekent dat beeld een steeds grotere rol speelt, ook in vastgoed! Professionele foto’s en een 360° tour zijn het nieuwe normaal, en ook kandidaat-kopers verwachten dat.  

 

Onze makelaars stellen één van onze professionele fotografen aan om uw eigendom in de picture te zetten, dit kan eventueel in samenwerking met een vastgoedstylist die de verkoopstyling verzorgt. 

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be