INTERIEURADVIES

Je hebt je oog laten vallen op een pand maar je kan je moeilijk voorstellen hoe je dit optimaal zou kunnen inrichten. Je hebt net een pand gekocht maar twijfelt over de inrichting.

Ruimtes kunnen moeilijk ingeschat worden wanneer de woning overvol of leeg wordt voorgesteld. Als kandidaat-koper word je hierdoor vaak afgeleid en is het nemen van een beslissing moeilijker dan gedacht.

Onze makelaars werken samen met professionele interieurspecialisten : 

> ONLINE ADVIES

Als kandidaat-kopers krijg je ideeën aangereikt waardoor je je beter kan focussen op de positieve elementen van de woning. Op basis van foto’s van de ruimtes en een door jouw samengesteld moodboard ontwerpen wij een ideeënboek met 3 verschillende ontwerpen. Na ontvangst nodigen wij je uit voor een virtueel gesprek (1 uur) en wordt er nog de nodige feedback gegeven.

 

> ADVIES TER PLAATSE

Verhuizen is voor de meeste mensen een nieuwe start en een nieuwe start betekent vaak ook een ander interieur. Misschien verhuis je wel naar een kleiner of net groter pand waardoor je huidig interieur niet meer past. Een interieurarchitect is de perfecte partner in crime om dit goed aan te pakken.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be