JURIDISCH ADVIES AANKOPEN BUITENLAND

Kopen in het buitenland gaat gepaard met veel vragen.

Wij helpen je stap per stap bij het realiseren van je droom in Spanje, Frankrijk en Portugal.  Dit is veiligste manier om te kopen, via onafhankelijke begeleiding en juridisch advies.

 

Onze makelaars werken samen met professionele juristen die u bijstaan vanuit Vlaanderen : 

 

 

HOE WERKT HET :

1) Juridisch onderzoek van de woning
De jurist adviseert gedurende het gehele koopproces. Dit vanaf je zoektocht naar een ideale woning tot na het verlijden van de notariële akte. Vooraleer je de koopovereenkomst ondertekent, staan ze je bij met het onderzoek naar de juridische situatie van het pand zodat je goed geïnformeerd bent over de stedenbouwkundige, financiële en fiscale situatie van het onroerend goed. Indien je een koop op plan overweegt, controleren ze tevens de vergunningen en financiële garanties van de promotor.

2) Administratieve ondersteuning
De jurist regelt alle formaliteiten vanaf de koopovereenkomst tot bij de notaris. Juridische ondersteuning is immers noodzakelijk om het dossier samen te stellen, zodat de notaris snel over kan gaan tot de effectieve verkoop.

3) Praktische vragen
Wat met aansluiting van water en elektriciteit? Welke verzekeringen heb je nodig? Hoe kan je het best verhuren? Wat met de belastingaangifte? Na de aankoop helpen we je graag verder,  zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuw verblijf.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be