Word lid van een uniek professioneel netwerk van Vlaamstalige vastgoedspecialisten in binnen- en buitenland. Maak gebruik van onze totaaloplossingen voor uw kantoor én voor uw klanten en zorg voor een vernieuwde aanpak! 

Het samenwerkingsverband Vlavast heeft als doel u te ondersteunen bij de uitbouw van uw kantoor zodat klanttevredenheid en service centraal blijven staan.  Professionaliseren, automatiseren en samenwerken zijn de 3 belangrijkste pijlers van dit netwerk.

De kracht van dit netwerk zal ervoor zorgen dat u als individuele makelaar sneller kan groeien wat resulteert in omzetverhoging met minder inspanningen!

Hoe versterkt Vlavast u :

  • u kan beroep doen op al onze services zodat u en uw klanten de beste ondersteuning krijgen
  • u kan uw beschikbare panden voorstellen via ons nieuwe MLS systeem zodat kandidaat-kopers samen met onze aankoopmakelaar een geschikt pand kan zoeken
  • u kan uw omzet verhogen terwijl u er zelf niets voor hoeft te doen
  • u kan tijdbesparend werken want wij gaan op zoek naar kandidaat-kopers 

Kortom, samenwerken versterkt!

Lid worden van Vlavast geeft u tal van mogelijkheden. Onze lidmaatschappen zijn transparant en jaarlijks opzegbaar (na het 2e jaar). Wel is het een must dat u 100% achter de Vlavast filosofie staat en dat u bereid bent klanttevredenheid en service centraal te zetten.

Voor onze verschillende diensten voor kandidaat-kopers en verkopers selecteerden wij zorgvuldig onze onderaannemers. Andere diensten om de werking van uw kantoor te optimaliseren vindt u hieronder. 

Heeft u vragen, ideeën, voorstellen, bemerkingen, neem dan zeker contact met ons op.

Beste groeten,

Kristel Peeters
T. 016 22 00 87
kristel@smartmoves.be

 

VASTGOEDMANAGEMENT TOTAALOPLOSSING MET UNIEK MLS SYSTEEM

Altijd al gedroomd van een Rolls Royce? Als makelaar heb je nu de Rolls Royce onder de CRM systemen gevonden! 

OPTIMA-CRM (Internationaal gelauwerd met Vlaamse roots!) biedt een uniek & innoverend CRM systeem met geïntegreerde MLS functie aan dat u niet alleen in staat stelt om intern sneller en efficiënter te werken maar dat vooral zorgt dat uw klanten en potentiële kandidaat-kopers genieten van een uitstekende persoonlijke service. U haalt het maximum rendement uit deze investering. Bovendien is het MLS systeem de toekomst voor makelaars die zich niet enkel richten op het binnenhalen van panden, maar zich ook richten op de dienstverlening voor kopers.

Makelaars die een belangrijke stap willen zetten om de verkoop van vastgoed (residentieel, commercieel, industrieel, gronden,…) beter, sneller én efficiënter te laten verlopen kiezen voor dit systeem. En het allerbelangrijkste: uw klanten zullen dit doorvertellen waardoor u minder inspanningen moet leveren terwijl uw omzet groeit!

relationship marketing : een langetermijn relatie met klanten opbouwen

Mond-tot-mond reclame is en blijft een krachtig marketinginstrument. Zorg voor een unieke klantervaring zodat klanten spontaan over u spreken. Ondanks het belang en de grote invloed van mond-tot-mondreclame op de verkoop, heeft slechts een minderheid van vastgoedmakelaars er een strategie voor. Zo missen ze opportuniteiten, sales, omzet en winst. 

Relationship marketing is dé oplossing om uw langetermijn klantencontacten te onderhouden!  Bied een ongekende ervaring tijdens elke transactie en blijf jarenlang top-of-mind bij uw klanten.  Vastgoedtransacties bieden meer dan in gelijk welke andere branche een unieke kans om een ​​opmerkelijke klantervaring te creëren over een langere periode.  Draag dus zo lang mogelijk zorg voor uw bestaande klanten want het kost u 6 à 7 keer meer om een nieuwe klant te vinden! 

Keep in touch!

Overtuigd van onze uitgebreide en professionele service! Word vandaag nog lid van Vlavast en groei! Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be