ONLINE PRIJSVERGELIJKING

Er zijn tal van factoren die meespelen bij de waardebepaling van vastgoed, teveel zelfs om op te noemen. Om een goed idee te krijgen van de marktwaarde van een pand raden wij je aan om eerst via verschillende online tools een prijsvergelijk te maken zodat je een gemiddelde krijgt. Dat cijfer is geen exacte wetenschap maar het is wel een goede voorbereiding.

Hieronder vind je de link naar verschillende aanbieders van een schattingstool. Opgelet : ze houden niet allemaal rekening met dezelfde parameters zoals bv. renovatiewerken. 

– gratis schatting via immobweb

– schatting via realo  (betalend, uitgebreid verslag)

– gratis schatting via zimmo

– schatting via immoreus (gratis en betalend)

 

Andere mogelijkheden :

– een gratis schatting door een makelaar

– een schatting door een erkende onafhankelijke schatter 

– een schatting door de bank of notaris 

 

TIP : als koper kan je eveneens gebruik maken van deze tool om de waarde van een pand dat je op het oog hebt te evalueren.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be