Kristel Peeters

Kristel Peeters

Oprichter

Ik ben opgegroeid in ‘den bouw’. Al vrij jong kocht ik mijn eerste woning en ik was er niet vies van om mijn handen uit de mouwen te steken. Dankzij mijn vader heb ik ontzettend veel opgestoken over de bouwsector. En al gauw volgden andere projecten die ik van A tot Z begeleidde en realiseerde.

Ondertussen legde ik verschillende parcours af als ondernemer want ik hou van uitdagingen. Samenwerkingsverbanden opstarten is mijn vak geworden. Ik ben de lijm tussen verschillende partijen, ik zorg ervoor dat iedereen er beter van wordt.Toerisme en vastgoed zijn hierin de rode draad.

Door mijn hobby motorrijden kwam ik in de toeristische sector terecht en specialiseerde me in de communicatie en marketing van motorvriendelijke hotels, ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor de motorrijder die van reizen houdt.

Ook bleef het vastgoed deel uitmaken van mijn leven. Een zoektocht naar een eigendom in het buitenland en het toevallig (of wellicht niet) op korte tijd in gesprek komen met verschillende mensen die dezelfde droom hadden en de stap reeds gezet hadden MAAR … en vooral die maar is me bijgebleven.

En zoals altijd kwam bij mij de vraag op : kan ik hier iets mee doen? is daar ruimte voor verandering? en zo ja, hoe?
Gedurende bijna een jaar deed ik marktonderzoek achter de schermen. En ziehier, Vlavast!

Ik kijk uit naar fijne ontmoetingen!
Kristel