Kristel Peeters

Oprichter

 

Als het gaat over vastgoed ben ik een échte Vlaamse! Ik ben grootgebracht met bakstenen in mijn maag en opgegroeid in ‘den bouw’. Al vrij jong kocht ik mijn eerste woning en ik was er niet vies van om mijn handen uit de mouwen te steken. Dankzij mijn vader heb ik ontzettend veel opgestoken over de bouwsector. En al gauw volgden andere projecten die ik van A tot Z begeleidde en realiseerde. Toch leek het beroep van vastgoedmakelaar niet echt iets voor mij. 

Ondertussen legde ik verschillende parcours af als ondernemer want ik hou van uitdagingen. Maar samenwerkingsverbanden opstarten is mijn vak geworden. Ik ben de lijm tussen verschillende partijen, ik zorg er graag voor dat iedereen er beter van wordt, dat is mijn drive! Door mijn hobby motorrijden kwam ik in de toeristische sector terecht en zette samenwerkingsverbanden op voor hotels in Europa en startte met een gastenverblijf in mijn mooie Hageland.

Ook bleef het vastgoed deel uitmaken van mijn leven. Een zoektocht naar een eigendom in het buitenland en de ontmoetingen met verschillende mensen die dezelfde droom hadden en de stap reeds gezet hadden MAAR … en vooral die maar is me bijgebleven… brachten me weer naar de vastgoedsector.  En zoals altijd kwam bij mij de vraag op : kan ik hier iets mee doen? is daar ruimte voor verandering? en zo ja, hoe?

Gedurende bijna een jaar deed ik marktonderzoek achter de schermen. Ik ontmoette ondertussen heel veel professionals in binnen- en buitenland. En ziehier, Vlavast, een nieuw en uniek samenwerkingsverband in vastgoedland!

Ik kijk uit naar fijne ontmoetingen!
Kristel

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be