RENOVATIE ADVIES

 Het ideale pand ligt te wachten op jou als koper maar vraagt nog wat werk!

Dan kun je als kandidaat-kopers met deze renovatietool eenvoudig de kosten berekenen voor de werken die in dat pand van toepassing zijn. Zo krijg je meteen een gepersonaliseerd kostenplaatje om het pand om te toveren tot jouw droomhuis.

Nog een extra troef als je start met onderhandelen! 

>  DIY ONLINE TOOL

Je hebt wat kennis en kunde als het gaat over renoveren en je ziet het wel zitten om zelf met deze tool aan de slag te gaan dan is dit een perfecte match. Voordeel is dat je snel aan de slag kan gaan en dus ook snel het resultaat kan bekijken. Een nog groter voordeel : je kan rekenen op extra service en begeleiding wanneer je de tool aanschaft.

 

>  WDIFY – WE DO IT FOR YOU

Je bent nog geen renovatiespecialist of hebt gewoon gebrek aan tijd dan zorgen onze makelaars ervoor dat je aan de hand van een overzichtelijk kostenplaatje goed geïnformeerd kan aankopen.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be