BEËDIGD SCHATTER

 Wil je echter zeker van je stuk zijn vooraleer je je huis verkoopt, je bij een makelaar aanklopt of een huis koopt, dan kan het nuttig zijn om een onafhankelijk schatter aan te stellen zodat je goed voorbereid bent om te onderhandelen.

Waarom is een onafhankelijk en beëdigd schatter belangrijk bij aankoop of verkoop? Een beëdigd en onafhankelijk schatter zal de beoordeling altijd onafhankelijk en objectief uitvoeren, startende vanuit een bouwkundig en constructief gezichtspunt..

Het evalueren van de waardebepalende elementen is belangrijk! Ligging, bestemming, bouwjaar, staat, onderhoud, gebruik, schade, uitgevoerde renovaties enz.. worden in rekening genomen, correct berekend, onderbouwd en opgeleverd in een helder leesbaar verslag.

Is de vraagprijs fout dan zal het vastgoed te lang op de markt staan en haken potentiële kopers af terwijl die initieel bereid waren een marktconforme prijs te betalen.

 

 

Onze makelaars werken samen met een beëdigd schatter die de venale waarde bepaalt van het pand in kwestie aan de hand van een aantal parameters zoals ligging, bestemming, bouwjaar, staat, onderhoud, gebruik, schade, uitgevoerde renovaties enz. U ontvangt na zijn bezoek een uitgebreid en begrijpbaar schattingsverslag. 

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be