BEËDIGD SCHATTER

 Wil je echter zeker van je stuk zijn vooraleer je je huis verkoopt, je bij een makelaar aanklopt of een huis koopt, dan kan het nuttig zijn om een onafhankelijk schatter aan te stellen zodat je goed voorbereid bent om te onderhandelen.

Waarom is een onafhankelijk en beëdigd schatter belangrijk bij aankoop of verkoop? Daar waar makelaars het pand vanuit een persoonlijk commercieel standpunt beoordelen, zal een beëdigd en onafhankelijk schatter de beoordeling altijd onafhankelijk en objectief uitvoeren, startende vanuit een bouwkundig en constructief gezichtspunt..

Het evalueren van de waardebepalende elementen is belangrijk! Ligging, bestemming, bouwjaar, staat, onderhoud, gebruik, schade, uitgevoerde renovaties enz.. worden in rekening genomen, correct berekend, onderbouwd en opgeleverd in een helder leesbaar verslag.

Is de vraagprijs fout dan zal het vastgoed te lang op de markt staan en haken potentiële kopers af terwijl die initieel bereid waren een marktconforme prijs te betalen.

 

 

WAT DOEN WE : 

Een beëdigd schatter bepaalt de venale waarde van het pand in kwestie aan de hand van een aantal parameters zoals ligging, bestemming, bouwjaar, staat, onderhoud, gebruik, schade, uitgevoerde renovaties enz. U ontvangt na zijn bezoek een uitgebreid en begrijpbaar schattingsverslag. Al onze schatters werken aan vaste tarieven en zijn VLABEL erkend. Onze schatters werken aan vaste tarieven zodat je voor geen verrassingen komt te staan.

 

HOE WERKT HET :

Na ontvangst van uw bestelling neemt de vastgoedcoach contact met u op. Na het maken van een afspraak wordt gevraagd om vóór het bezoek of online advies te betalen. 

WAT KOST HET :

Klik op TARIEVEN

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be