VERHOOG UW KANSEN BIJ HET ZOEKEN NAAR UW tweede verblijf!

Bespaar tijd en vind uw droomhuis. 

WIJ ZOEKEN VOOR U, MET SUCCES!

Een groot netwerk van vastgoedspecialisten laten zoeken voor u betekent dat uw zoektocht een veel grotere kans op slagen heeft want elke vastgoedspecialist zal op basis van uw wensen en voorkeuren zijn selectie voorstellen. Deze zoekopdracht is geheel vrijblijvend en gratis. We raden u aan om deze zoekopdracht zo uitgebreid mogelijk in te vullen, op die manier kunnen de vastgoedspecialisten de beste selectie voor u maken. Mocht de vastgoedspecialist toch bijkomende vragen hebben zal hij u contacteren op de door u aangegeven manier.

HOE WERKT HET?

STAP 1 : Klik hieronder op de regio van uw keuze, vul vervolgens uw zoekopdracht zo zorgvuldig mogelijk in zodat onze vastgoedspecialisten een goed beeld krijgen van uw wensen en noden.
STAP 2 : Binnen de 4 dagen ontvangt u van hen een selectie en wordt u gecontacteerd op de door u aangegeven manier (mail, telefoon, whatsapp, skype…). Indien de vastgoedspecialist door omstandigheden, bv. een speciale zoekopdracht, meer tijd nodig heeft verwittigd hij u hiervan.
STAP 3 : Na de selectie nemen de vastgoedspecialisten met u contact op zodat u, indien gewenst, samen de selectie kan bespreken.
STAP 4 : U kiest vervolgens met welke vastgoedspecialist u verdere stappen wenst te ondernemen zoals bv. een verkenningsreis.
STAP 5 : U ontvangt na de selectieprocedure een beoordelingsmail van Vlavast. 

 

 

BELGIË

KUST

 

 

 

ARDENNEN

 

 

 

SPANJE

COSTA BLANCA noord

 

 

 

COSTA BLANCA zuid

 

 

 

COSTA DEL SOL

 

 

 

COSTA BRAVA

 

 

 

CANARISCHE EILANDEN

 

 

 

COSTA CALIDA

 

 

 

COSTA DE ALMERIA

 

 

 

COSTA DE LA LUZ

 

 

 

BALEAREN

 

 

 

COSTA DE VALENCIA

 

 

 

COSTA BARCELONA

 

 

 

COSTA DEL AZAHAR

 

 

 

COSTA DAURADA

 

 

 

COSTA TROPICAL

 

 

 

ITALIË

TOSCANE

 

 

 

PORTUGAL

ZILVERKUST

 

 

 

ALGARVE

 

 

 

FRANKRIJK

ZUID-FRANKRIJK

 

 

 

AUDE

 

 

 

GRIEKENLAND

KRETA

 

 

 

USA

FLORIDA

 

 

 

ALS EERSTE DE BESTE TIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be