AANKOOP VAKANTIEWONING – B&B

Een b&b of vakantiewoning aankopen is veel meer dan gasten in de watten leggen. Voorkom een miskoop! Heb je plannen om een vakantiewoning (second home) of een B&B te kopen maar weet je niet hoe dit aan te pakken of waar te beginnen

Laat je voldoende adviseren! 

 

 

 

 

 

 

WAT DOEN WE : 

Wij kijken met een professioneel oog naar de mogelijkheden die het pand te bieden heeft en of dat overeenkomt met de wensen die je zelf vooropgesteld hebt. Soms geven kleine veranderingen al een heel groot resultaat. Een sfeervol ingerichte vakantiewoning maakt een betere eerste indruk, verhuurt 3 à 4 keer sneller en genereert een hoger rendement.

HOE WERKT HET :

Na ontvangst van uw bestelling neemt de vastgoedcoach contact met u op. Na het maken van een afspraak wordt gevraagd om vóór het bezoek of online advies te betalen. 

WAT KOST HET :

Klik op TARIEVEN

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be