VAKANTIEWONING VERHUREN

Een vakantiewoning verhuren wordt steeds meer gesmaakt bij de Vlaming. De kust en de Ardennen zijn populair maar ook in het binnenland tref je uitermate mooie regio’s aan die de moeite zijn om te verkennen. Ik denk bv. aan mijn eigen Hageland.

Succesvol verhuren zit hem vele details!  Een mooi ingerichte vakantiewoning die daadwerkelijk vakantie ademt maakt een goede eerste indruk, verhuurt 3 à 4 keer sneller en genereert een hoger rendement.

Een goed functionerende website met professionele foto’s doet kandidaat huurders sneller beslissen. 

Heb je plannen om een vakantiewoning (second home) of een airbnb te verhuren maar weet je niet hoe dit aan te pakken of waar te beginnen? Of heb je het gevoel dat de concurrenten beter én sneller verhuren?

 

Onze makelaars werken samen met een expert in het vak, deze kijkt met een professioneel oog naar de mogelijkheden die de vakantiewoning te bieden heeft. Soms geven kleine veranderingen al een heel groot resultaat. Het is niet altijd nodig om alles nieuw te kopen, we proberen met de aanwezige spullen en juiste decoratie de sfeer te optimaliseren. De expert helpt je eveneens bij het opstellen van een commerciële strategie en prijsbeleid.

 

 

HOE WERKT HET :  

Advies voor de restyling van een vakantiewoning :

  • Intake via telefoon, Whatapp, Messenger…
  • Beantwoording van al uw vragen
  • Advies, tips en inspiratie via mail

Hoe online marketing en communicatie inzetten voor vakantiewoning of Airbnb :

  • We bekijken samen met u de huidige stand van zaken
  • We maken een analyse van de communicatie kanalen die u gebruikt
  • We doen een voorstel op maat met o.a. e-mailmarketing, facebook marketing, website optimalisering, lokale SEO (google bedrijfspagina)…

Haal het maximum uit uw verhuur en zorg voor een eigentijdse website met mooie beelden die spreken. 90 seconden, dat hebben kandidaat huurders nodig om een keuze op het internet te maken.

  • We bekijken samen met u welke stijl van website het best past
  • We maken een offerte op met een uiteenzetting van wat we gaan doen en de tijd die we nodig hebben

Een professionele website heeft u al vanaf € 44,-/maand
inclusief : 3 talen, uitgebreide SEO (zoekoptimalisatie), maandelijks 1 gratis update (door u aan te leveren)
exclusief : domeinnaam, hosting en btw.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be