VERKOOPSTYLING

Ruimtes kunnen moeilijk ingeschat worden wanneer de woning overvol of leeg wordt voorgesteld. Kandidaat-kopers worden hierdoor vaak afgeleid en zijn bang om een beslissing te nemen. 

We raden je dan ook aan om alle ruimtes zoveel mogelijk van persoonlijke spullen te ontdoen want ook dat zorgt voor teveel afleiding!

Onze makelaars werken samen met professionele vastgoedstylisten :

> ONLINE PRESENTATIE ADVIES

 Als verkoper krijg je ideeën aangereikt waardoor je beter de nadruk kan leggen op de positieve elementen van de woning. Op basis van foto’s van de ruimtes nodigen wij je uit voor een virtueel gesprek (1 uur) en wordt er nog de nodige feedback gegeven. Daarna ontvang je van mij een draaiboek zodat je aan de hand hiervan je woning verkoopklaar kan maken! 

> HOMESTAGING – VASTGOEDSTYLING

 Een interieur neutraal maken en ontdoen van persoonlijke spullen is niet altijd gemakkelijk. Laat je daarom bijstaan door een vastgoedstylist. Deze weet perfect hoe je je woning op de best mogelijke manier kan voorstellen. Is de woning leeg dan kan je bij ons kartonnen meubelen huren zodat er toch de nodige sfeer heerst en dat de grootte van de ruimtes beter ingeschat kunnen worden.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be