VERHUISADVIES

Er komt veel op je af wanneer je gaat verhuizen. Naast de fysieke verhuis komt er heel wat papierwerk en planning aan te pas. Maar ook daar zorgen wij voor de nodige back-up.  Je verhuis zal vlotter verlopen en je stresslevel zal tot een minimum beperkt worden!

Bovendien kan je dankzij een slimme vergelijkingstool heel wat geld besparen op al je contracten zoals energie, telecom, water, verhuiswagen, verzekeringen, post… 

Onze makelaars werken samen met professionele adviseurs : 

> ONLINE  VERHUISADVIES 

Om chaos te vermijden is een goede voorbereiding van cruciaal belang. Je ontvangt van ons een uitgebreide checklist zodat je op een gestructureerde manier je verhuis kan plannen. Maar er is meer! We ontfermen ons ook over al je contracten zoals elektriciteit, telefoon, post, verzekeringen… you name it!

> VERHUISADVISEUR 

Je wil niet altijd beroep doen op kinderen of vrienden of je hebt gepensioneerde ouders die gaan verhuizen en je ziet veel van de werkzaamheden op je schouders terechtkomen. Dan zou het toch heel prettig zijn om een onafhankelijke en objectieve sparringpartner te hebben.

Je moet veel beslissingen nemen terwijl je dagdagelijkse bezigheden gewoon doorgaan. Wat is een handige verhuisdatum? Wat neem je wel of niet mee aan meubels en spullen? Het ontbreekt je aan overzicht.

In deze hectische periode kan het fijn zijn als er iemand is die u ondersteunt. Iemand die luistert, vraagt, met u meedenkt en helpt bij het maken van keuzes. Zowel voor, tijdens als na uw verhuis.

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt draaiboek op maat van jouw noden en wensen.  Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat.

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be