VERKOOPKEURING

Verkoop sneller tegen een betere verkoopprijs! Zelfs als is je eigendom in uitmuntende staat, met een onafhankelijke keuring geef je de kandidaat-koper duidelijkheid over de bouwtechnische staat van je pand. Een verkoopkeuring werkt verkoopbevorderend en bespaart je dus veel nutteloze bezichtigingen en ellenlange onderhandelingen!

Onze makelaars stellen een bouwinspecteur aan die ter plaatse komt zodat hij een uitgebreid rapport kan opstellen. Je bent zelf van harte welkom tijdens de inspectie zo kan je ook onmiddellijk vragen stellen.

 

Wat beoordeelt de inspecteur : fundering, kelder/kruipruimte, vloerconstructies, trappen, dakconstructies, buitengevel, schilderwerk, sanitair en keuken, binnenmuren, binnendeuren, buitenschrijnwerk en beglazing, installaties, goten en afvoeren, ventilatie, bijgebouwen..

 

DE BESTE ONDERHANDELINGSTIPS ONTVANGEN... SCHRIJF IN OP DE NIEUWSFLASH!

Privacy beleid

Vlavast is het grootste netwerk van Vlaamstalige vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland en biedt de beste ondersteuning aan kopers en verkopers. De zoekopdracht en onderhandelingen leidend tot een eventuele aankoop of verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerden, zonder bemiddeling van Vlavast. Vlavast kijkt er op toe dat je als koper of verkoper in goede handen bent.

Lid worden van Vlavast als makelaar?

Kantoren

Bedrijvencentrum Challenge
Nieuwstraat 28 - 3360 Korbeek-Lo (België)

T. 016 22 00 87
Kristel Peeters

Email

info@vlavast.be